Avienos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Avienos sriuba

Dėl didelio baltymų kiekio ir palyginti mažo kalorijų kiekio ėriena yra labai sveika. Jei kiaulienai ar jautienai suvirškinti mūsų organizmui reikia 4-5 valandų, tai avienai suvirškinti užtenka 3 valandų. Lengvai virškinamas, dietinis, skanus ir labai naudingas patiekalas - avienos sriuba. Sultinys yra kvapnus ir sotus, o išvirta aviena labai minkšta ir švelni.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
40 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avienos sriuba Žingsnis 1
Smulkiais kubeliais supjaustykite morką ir svogūną.

Žingsnis 2

Avienos sriuba Žingsnis 2
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas dideliais griežinėliais.

Žingsnis 3

Avienos sriuba Žingsnis 3
Supjaustykite mėsą vienodais gabalėliais, palikdami mėsą ant kaulų.

Žingsnis 4

Avienos sriuba Žingsnis 4
Susmulkinkite petražoles ir nulupkite česnaką.

Žingsnis 5

Avienos sriuba Žingsnis 5
Į puodą storu dugnu supilkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūnus bei morkas.

Žingsnis 6

Avienos sriuba Žingsnis 6
Kai daržovės šiek tiek paruduos, sudėkite mėsą. Maišydami kepkite 5-10 minučių.

Žingsnis 7

Avienos sriuba Žingsnis 7
Kad mėsa neprarastų švelnios tekstūros, iš karto jos nesūdykite. Sūdykite pagal skonį, kai mėsa paruduos.

Žingsnis 8

Avienos sriuba Žingsnis 8
Supilkite vandenį, kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį.

Žingsnis 9

Avienos sriuba Žingsnis 9
Į sriubą sudėkite bulves, žoleles ir česnakus. Virkite 25-35 minutes, kol suminkštės.

Žingsnis 10

Avienos sriuba Žingsnis 10
Sriubą patiekite papuoštą žolelėmis. Jei norite, česnaką galite išimti, nes jis jau suteikė visą skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos