Publikavimo data: 2024-05-12
Avienos šnicelis
Žingsnis 1
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite ėrieną, įmeskite pusę svogūno, lauro lapą ir kelis žirnelius juodųjų pipirų. Virkite ant silpnos ugnies apie valandą.
Žingsnis 2
Kol sultinys verda, supjaustykite svogūną ir likusias daržoves. Morkas sutarkuokite stambia tarka arba supjaustykite, kaip jums patinka. Susmulkinkite kopūstus ir supjaustykite bulves kubeliais.
Žingsnis 3
Keptuvėje pakepinkite morkas ir svogūnus, kol pastarieji taps auksinės spalvos (3-5 min.).
Žingsnis 4
Sudėkite pomidorų pastą ir česnaką ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Iš sultinio išimkite ėrieną (patikrinkite, ar mėsa išvirusi) ir svogūną, o vietoj jų sudėkite kopūstus ir bulves. Virkite 15-20 minučių.
Žingsnis 6
Supjaustykite ėriuką gabaliukais ir sudėkite į sriubą. Į sriubą sudėkite morkas, svogūnus ir pomidorų pastą. Išmaišykite.
Žingsnis 7
Pasūdykite sriubą, įdėkite šviežią lauro lapą ir virkite sriubą dar apie 5 minutes.
Žingsnis 8
Supilkite sriubą į lėkštes, papuoškite smulkintomis petražolėmis ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos