Avienos šnicelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Avienos šnicelis

Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avienos šnicelis Žingsnis 1
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite ėrieną, įmeskite pusę svogūno, lauro lapą ir kelis žirnelius juodųjų pipirų. Virkite ant silpnos ugnies apie valandą.

Žingsnis 2

Avienos šnicelis Žingsnis 2
Kol sultinys verda, supjaustykite svogūną ir likusias daržoves. Morkas sutarkuokite stambia tarka arba supjaustykite, kaip jums patinka. Susmulkinkite kopūstus ir supjaustykite bulves kubeliais.

Žingsnis 3

Avienos šnicelis Žingsnis 3
Keptuvėje pakepinkite morkas ir svogūnus, kol pastarieji taps auksinės spalvos (3-5 min.).

Žingsnis 4

Avienos šnicelis Žingsnis 4
Sudėkite pomidorų pastą ir česnaką ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Avienos šnicelis Žingsnis 5
Iš sultinio išimkite ėrieną (patikrinkite, ar mėsa išvirusi) ir svogūną, o vietoj jų sudėkite kopūstus ir bulves. Virkite 15-20 minučių.

Žingsnis 6

Avienos šnicelis Žingsnis 6
Supjaustykite ėriuką gabaliukais ir sudėkite į sriubą. Į sriubą sudėkite morkas, svogūnus ir pomidorų pastą. Išmaišykite.

Žingsnis 7

Avienos šnicelis Žingsnis 7
Pasūdykite sriubą, įdėkite šviežią lauro lapą ir virkite sriubą dar apie 5 minutes.

Žingsnis 8

Avienos šnicelis Žingsnis 8
Supilkite sriubą į lėkštes, papuoškite smulkintomis petražolėmis ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos