Avienos šonkauliukai orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Avienos šonkauliukai orkaitėje

Avienos šonkauliukai orkaitėje - tai receptas, kuris tiks žmonėms, nevalgantiems daug riebaus maisto. Ėrienos šonkauliukai yra puikus kiaulienos šonkaulių pakaitalas, nes jie yra mažiau riebūs. Tokie šonkauliukai kepami folijoje, todėl jie būna minkšti ir sultingi. Prie jų taip pat galite iškepti daržovių garnyrui. Svarbu atsižvelgti į tai, kad šonkauliukus reikės 2 valandas marinuoti sojų padažo, aliejaus, česnako ir prieskonių mišinyje. Todėl apskaičiuokite kepimo laiką.
Gaminimo laikas
220 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (42 bal.)

Žingsnis 1

Avienos šonkauliukai orkaitėje Žingsnis 1
Marinuokite šonkauliukus. Sumaišykite smulkintą česnaką, žoleles, pipirus ir druską. Mišiniu įtrinkite šonkauliukus. Į indą su šonkauliais supilkite sojų padažą. Išspauskite citrinos sultis, supjaustykite citriną žiedais ir sudėkite į ją. Išmaišykite ir įdėkite šonkauliukus į šaldytuvą 2 valandoms.

Žingsnis 2

Avienos šonkauliukai orkaitėje Žingsnis 2
Iškepkite šonkauliukus. Šonkauliukus sandariai suvyniokite į foliją, galite suvynioti keliais sluoksniais. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 1,5 valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, ėrienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos