Publikavimo data: 2024-06-15
Avinžirniai su avinžirniais
Cidonijų ir avinžirnių patiekalai - puikus derinys tiek skonio, tiek naudos prasme. Avinžirniai yra maistingi ir turi daug baltymų, todėl patiekalas gali būti vegetariškas. O tie, kurie iš savo raciono neišbraukė mėsos patiekalų, nepaneigs, kad svarainiai ne tik suteikia minkštumo mėsai, bet ir sugeria riebalų perteklių. Cidonijos naudojamos virškinimui gerinti, o avinžirniai naudingi širdžiai ir suteikia energijos. Dėl šių dviejų produktų derinio patiekalas yra universalus ir labai sveikas.
Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną. Sudėkite mėsą ir kepkite ant didelės ugnies 3 minutes. Tada sumažinkite ugnį ir į mėsą bei svogūnus įberkite druskos, pipirų, cinamono ir imbiero.
Žingsnis 2
Mėsą troškinkite su svarainiais ir avinžirniais. Į keptuvę supilkite vyną, sudėkite supjaustytus svarainius ir avinžirnius ir troškinkite apie 40-50 minučių, kol mėsa ir svarainiai suminkštės. Sudėkite pomidorų pastą ir medų, išmaišykite ir troškinkite dar 3 min.
Kategorijos