Avinžirniai su avinžirniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Avinžirniai su avinžirniais

Cidonijų ir avinžirnių patiekalai - puikus derinys tiek skonio, tiek naudos prasme. Avinžirniai yra maistingi ir turi daug baltymų, todėl patiekalas gali būti vegetariškas. O tie, kurie iš savo raciono neišbraukė mėsos patiekalų, nepaneigs, kad svarainiai ne tik suteikia minkštumo mėsai, bet ir sugeria riebalų perteklių. Cidonijos naudojamos virškinimui gerinti, o avinžirniai naudingi širdžiai ir suteikia energijos. Dėl šių dviejų produktų derinio patiekalas yra universalus ir labai sveikas.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Avinžirniai su avinžirniais Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną. Sudėkite mėsą ir kepkite ant didelės ugnies 3 minutes. Tada sumažinkite ugnį ir į mėsą bei svogūnus įberkite druskos, pipirų, cinamono ir imbiero.

Žingsnis 2

Avinžirniai su avinžirniais Žingsnis 2
Mėsą troškinkite su svarainiais ir avinžirniais. Į keptuvę supilkite vyną, sudėkite supjaustytus svarainius ir avinžirnius ir troškinkite apie 40-50 minučių, kol mėsa ir svarainiai suminkštės. Sudėkite pomidorų pastą ir medų, išmaišykite ir troškinkite dar 3 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos