Avinžirniai su avinžirniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Avinžirniai su avinžirniais

Cidonijų ir avinžirnių patiekalai - puikus derinys tiek skonio, tiek naudos prasme. Avinžirniai yra maistingi ir turi daug baltymų, todėl patiekalas gali būti vegetariškas. O tie, kurie iš savo raciono neišbraukė mėsos patiekalų, nepaneigs, kad svarainiai ne tik suteikia minkštumo mėsai, bet ir sugeria riebalų perteklių. Cidonijos naudojamos virškinimui gerinti, o avinžirniai naudingi širdžiai ir suteikia energijos. Dėl šių dviejų produktų derinio patiekalas yra universalus ir labai sveikas.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avinžirniai su avinžirniais Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną. Sudėkite mėsą ir kepkite ant didelės ugnies 3 minutes. Tada sumažinkite ugnį ir į mėsą bei svogūnus įberkite druskos, pipirų, cinamono ir imbiero.

Žingsnis 2

Avinžirniai su avinžirniais Žingsnis 2
Mėsą troškinkite su svarainiais ir avinžirniais. Į keptuvę supilkite vyną, sudėkite supjaustytus svarainius ir avinžirnius ir troškinkite apie 40-50 minučių, kol mėsa ir svarainiai suminkštės. Sudėkite pomidorų pastą ir medų, išmaišykite ir troškinkite dar 3 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos