Publikavimo data: 2024-04-09
Avinžirniai su rūkyta mėsa
Avinžirniai su rūkyta mėsa - greitas ir sotus pirmasis patiekalas. Jį galima ruošti su rūkytais šonkauliukais, šonine ar dešra. Norėdami pagreitinti procesą, pasiimkite konservuotų avinžirnių, nes įprastiems avinžirniams išvirti prireiks kelių valandų. Šią sriubą galima paruošti, kai reikia sočios ir skanios sriubos per kuo trumpesnį laiką.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą ir daržoves. Šonkauliukus, šoninę ir svogūną retkarčiais pamaišydami kepkite ant vidutinės ugnies, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus ir baigkite kepti. Į puodą supilkite pomidorų tyrę ir vandenį ir išmaišykite. Kai skystis puode pradės lėtai virti, sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką, pipirus, raudonėlį ir avinžirnius. Išmaišykite ir ant silpnos ugnies virkite dar 10 minučių.
Kategorijos