Avinžirniai su rūkyta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Avinžirniai su rūkyta mėsa

Avinžirniai su rūkyta mėsa - greitas ir sotus pirmasis patiekalas. Jį galima ruošti su rūkytais šonkauliukais, šonine ar dešra. Norėdami pagreitinti procesą, pasiimkite konservuotų avinžirnių, nes įprastiems avinžirniams išvirti prireiks kelių valandų. Šią sriubą galima paruošti, kai reikia sočios ir skanios sriubos per kuo trumpesnį laiką.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avinžirniai su rūkyta mėsa Žingsnis 1
Paruoškite mėsą ir daržoves. Šonkauliukus, šoninę ir svogūną retkarčiais pamaišydami kepkite ant vidutinės ugnies, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 2

Avinžirniai su rūkyta mėsa Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus ir baigkite kepti. Į puodą supilkite pomidorų tyrę ir vandenį ir išmaišykite. Kai skystis puode pradės lėtai virti, sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką, pipirus, raudonėlį ir avinžirnius. Išmaišykite ir ant silpnos ugnies virkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos