Publikavimo data: 2024-04-09
Avinžirniai su vištiena ir daržovėmis
Avinžirniai su vištiena ir daržovėmis - originalaus, skanaus ir sveiko patiekalo, kuriuo galite nustebinti savo svečius, receptas. Avinžirnių skonis nepanašus į pupelių, žirnių ar sojos. Labiausiai primena bulvių košę, tačiau turi lengvą riešutų atspalvį. Kulinarinis šio produkto pranašumas yra tas, kad naudojant įvairius prieskonius gaunama daugybė iš avinžirnių paruoštų patiekalų skonio variantų. Troškinta vištiena su avinžirniais ruošiama su paprika, kalendra ir zira. Patiekalas gaminamas paprastai ir nesudėtingai.
Žingsnis 1
Paruoškite avinžirnius. Avinžirnius virkite 40-50 minučių ant vidutinės ugnies. Pagardinkite trupučiu druskos. Keptuvėje augaliniame aliejuje 3-4 minutes pakepinkite vištienos krūtinėlę. Sudėkite morkas, papriką, cukiniją, zirą, kalendrą, papriką ir supilkite sojų padažą. Pagardinkite trupučiu druskos. Maišydami troškinkite 7-10 minučių ant vidutinės ugnies. Supilkite avinžirnius į keptuvę su daržovėmis ir supilkite pomidorų sultis. Išmaišykite. Troškinkite dar 15-20 minučių ant silpnos ugnies.
Kategorijos