Publikavimo data: 2024-04-08
Avinžirniai su vištiena multicooker keptuvėje
Avinžirniai su vištiena multicooker keptuvėje yra maistingas patiekalas, kuriame gausu baltymų. Avinžirniai - tai avinžirniai, žinomi nuo senų laikų. Avinžirniai yra populiarus produktas Artimuosiuose ir Tolimuosiuose Rytuose. Iš jo ruošiama daug pirmųjų ir antrųjų patiekalų, net pavyko pagaminti traškių užkandžių. Yra daugybė receptų, kaip paruošti avinžirnius, tačiau beveik kiekvienas receptas visada prasideda nuo jų mirkymo vandenyje 6-10 valandų. Išimtis - konservuoti avinžirniai, kurie yra paruošti vartoti.
Žingsnis 1
Apkepkite mėsą ir daržoves. Įjunkite kepimo režimą daugiafunkcinėje keptuvėje. Į multicookerio dubenį įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite svogūnus ir morkas, maišydami kepkite 3 min. Sudėkite mėsą ir kepkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Avinžirnius troškinkite su vištiena. Išbrinkusius avinžirnius sudėkite į dubenį su mėsa, įberkite druskos, pipirų ir lauro lapą. Į dubenį įpilkite 200 ml vandens ir uždarykite dangtį. Įjunkite "troškinimo" programą 2 valandoms.
Kategorijos