Avinžirniai su vištiena multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Avinžirniai su vištiena multicooker keptuvėje

Avinžirniai su vištiena multicooker keptuvėje yra maistingas patiekalas, kuriame gausu baltymų. Avinžirniai - tai avinžirniai, žinomi nuo senų laikų. Avinžirniai yra populiarus produktas Artimuosiuose ir Tolimuosiuose Rytuose. Iš jo ruošiama daug pirmųjų ir antrųjų patiekalų, net pavyko pagaminti traškių užkandžių. Yra daugybė receptų, kaip paruošti avinžirnius, tačiau beveik kiekvienas receptas visada prasideda nuo jų mirkymo vandenyje 6-10 valandų. Išimtis - konservuoti avinžirniai, kurie yra paruošti vartoti.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Avinžirniai su vištiena multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Apkepkite mėsą ir daržoves. Įjunkite kepimo režimą daugiafunkcinėje keptuvėje. Į multicookerio dubenį įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite svogūnus ir morkas, maišydami kepkite 3 min. Sudėkite mėsą ir kepkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Avinžirniai su vištiena multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Avinžirnius troškinkite su vištiena. Išbrinkusius avinžirnius sudėkite į dubenį su mėsa, įberkite druskos, pipirų ir lauro lapą. Į dubenį įpilkite 200 ml vandens ir uždarykite dangtį. Įjunkite "troškinimo" programą 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos