Avinžirnių ir jautienos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Avinžirnių ir jautienos sriuba

Avinžirnių sriuba su mėsa yra sotus pirmasis patiekalas. Avinžirniai yra ankštiniai augalai, turintys daug baltymų ir skaidulų. Prieš gamindami patiekalus iš avinžirnių, turėtumėte juos per naktį pamirkyti vandenyje, taip virimo procesas užtruks daug trumpiau. Sriuba su avinžirniais ir jautiena ruošiama su daug daržovių ir prieskonių, jų galima dėti savo nuožiūra. Šį patiekalą šaldytuve galima laikyti iki 4 dienų.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
46 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avinžirnių ir jautienos sriuba Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Sudėkite mėsą į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirinkite. Daržoves apkepkite iškaitintoje keptuvėje apie 5 min. Tada į keptuvę įpilkite pomidorų pastos, sumaišykite su daržovėmis, virkite dar 3-4 minutes.

Žingsnis 2

Avinžirnių ir jautienos sriuba Žingsnis 2
Sudėkite produktus ir baigkite virti sriubą. Kai tik sultinys su mėsa užvirs, į puodą suberkite avinžirnius. Virkite ant silpnos ugnies apie 60 minučių. Tada sudėkite česnako skilteles, užvirinkite ir sudėkite keptas daržoves. Po 10 minučių, kai daržovės bus sudėtos į sriubą, pagardinkite druska ir pipirais. Virkite lėtai virdami dar 15 minučių, tada nukelkite nuo ugnies ir palikite 10 minučių pastovėti po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos