Publikavimo data: 2024-02-04
Jautienos sriuba receptas
Šis receptas turi daugybę variantų. Kiekvienas po jautienos sriuba turi omenyje kažką kita: kažkas prisimena skanią kaimišką sriubą, kažkas prideda įvairių daržovių, grūdų ar net vermišelių mišinių. Papasakosime apie vieną iš skaniausių variantų.
Žingsnis 1
Nulupkite mėsą nuo žievės ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Nulupkite morkas ir saliero šaknį ir taip pat supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Nulupkite svogūną ir česnaką ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Įkaitintame augaliniame aliejuje apkepkite jautieną, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 3
Sudėkite svogūnus, visas aitriąsias paprikas, česnakus ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 4
Užpilkite daržoves ir mėsą vandeniu, užvirinkite ir nugriebkite putas.
Žingsnis 5
Į vandenį suberkite ryžius, morkas, saliero šaknį ir virkite ant silpnos ugnies 20 minučių. Tada įberkite druskos, juodųjų pipirų, sojų padažo ir pomidorų pastos. Gerai išmaišykite ir virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 6
Nukelkite paruoštą sriubą nuo ugnies ir patiekite.Palikite sriubą 15 minučių, kad ji prisitrauktų po dangčiu.
Kategorijos