Publikavimo data: 2024-01-02
Avinžirnių košė su kariu receptas
Avinžirniai yra ankštiniai augalai, dar vadinami avinžirniais. Šis mažai kalorijų turintis produktas yra tikras augalinių baltymų, magnio ir kalio lobynas. Aštri ir šildanti sriubos tyrė su avinžirniais ir kariu puikiai tinka šaltuoju metų laiku. Jei norite, į sriubą galite įdėti šviežių prieskoninių žolelių.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus. Avinžirnius mirkykite 4 valandas. Nuplaukite bulves. Nulupkite svogūną, česnaką ir bulves. Paruoškite darbo paviršių.
Žingsnis 2
Nuplaukite makaronus ir virkite, kol suminkštės (35-40 minučių). Likus 8-10 minučių iki virimo pabaigos vandenį pasūdykite.
Žingsnis 3
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite svogūnus.
Žingsnis 6
Sudėkite bulves prie svogūnų.
Žingsnis 7
Į keptuvę suberkite česnakus.
Žingsnis 8
Tada sudėkite avinžirnius.
Žingsnis 9
Daržoves ir avinžirnius kepkite 3-5 minutes.
Žingsnis 10
Supilkite avinžirnius ir daržoves į karštą daržovių sultinį. Sultinį pašildykite kitoje keptuvėje arba mikrobangų krosnelėje.
Žingsnis 11
Daržoves ir avinžirnius 10-12 minučių troškinkite sultinyje.
Žingsnis 12
Perkelkite daržoves ir avinžirnius į gilų dubenį.
Žingsnis 13
Sriubą plakite pasūdomuoju maišytuvu iki vientisos kreminės masės.
Žingsnis 14
Sriubą patiekite papuošę sauja moliūgų sėklų ir šlakeliu alyvuogių aliejaus. Dar skaniau bus, jei sriubą patieksite su česnakiniais ruginės duonos skrebučiais.
Kategorijos