Publikavimo data: 2024-04-14
Perlų sriuba
Sriuba su perlovka - skanus ir sotus pirmasis patiekalas. Paprastai ši sriuba verdama su mėsos sultiniu, kuris patiekalui suteikia sodrumo. Šį pirmąjį patiekalą lengva paruošti, tereikia laikytis visų rekomendacijų. Šį patiekalą rekomenduojama patiekti su naminiais česnakiniais skrebučiais.
Žingsnis 1
Supjaustykite bulves, svogūnus ir česnakus. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Vištieną gerai nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais. Užpilkite vandeniu ir išvirkite.
Žingsnis 3
Perlovką nuplaukite po tekančiu vandeniu ir virkite, kol išvirs iki pusės.
Žingsnis 4
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite visas daržoves, kol jos taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Supilkite į sultinį su vištiena, perlinėmis kruopomis ir bulvėmis ir palikite troškintis. Tada pagal skonį sudėkite keptas daržoves ir prieskonius. Likus 5 minutėms iki virimo, įdėkite smulkinto česnako, leiskite sriubai užvirti ir nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos