Perlų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Perlų sriuba

Sriuba su perlovka - skanus ir sotus pirmasis patiekalas. Paprastai ši sriuba verdama su mėsos sultiniu, kuris patiekalui suteikia sodrumo. Šį pirmąjį patiekalą lengva paruošti, tereikia laikytis visų rekomendacijų. Šį patiekalą rekomenduojama patiekti su naminiais česnakiniais skrebučiais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Perlų sriuba Žingsnis 1
Supjaustykite bulves, svogūnus ir česnakus. Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Perlų sriuba Žingsnis 2
Vištieną gerai nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais. Užpilkite vandeniu ir išvirkite.

Žingsnis 3

Perlų sriuba Žingsnis 3
Perlovką nuplaukite po tekančiu vandeniu ir virkite, kol išvirs iki pusės.

Žingsnis 4

Perlų sriuba Žingsnis 4
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite visas daržoves, kol jos taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Perlų sriuba Žingsnis 5
Supilkite į sultinį su vištiena, perlinėmis kruopomis ir bulvėmis ir palikite troškintis. Tada pagal skonį sudėkite keptas daržoves ir prieskonius. Likus 5 minutėms iki virimo, įdėkite smulkinto česnako, leiskite sriubai užvirti ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, grūdų ir ankštinių sriubos, sriubos, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, receptų knyga, bulguro sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos