Avinžirnių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Avinžirnių salotos

Avinžirniai puikiai tinka daugelio žmonių mitybai. Nedidelė kaina pradžiugins šeimininkę. Yra daugybė patiekalų, kuriuose naudojamas šis ingredientas: sriubos, salotos, troškiniai, taip pat kaip atskiras garnyras prie mėsos, žuvies ir daržovių. Avinžirnių, daržovių, sūrio ir avokado salotos maloniai nustebins lengvų užkandžių mėgėjus.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avinžirnių salotos Žingsnis 1
Agurką supjaustykite pusžiedžiais. Ridikėlius supjaustykite žiedais. Avokadą supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais, Briuselio kopūstus - puselėmis.

Žingsnis 2

Avinžirnių salotos Žingsnis 2
Paruoškite padažą: sumaišykite aliejų, actą, pipirus ir druską. Sudėkite avinžirnius, ridikėlius ir agurkus į salotinę, viską sumaišykite, sudėkite fetos sūrį, avokadą, briuselinius kopūstus ir sėklas. Supilkite padažą ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos