Publikavimo data: 2024-06-09
Avinžirnių salotos
Avinžirniai puikiai tinka daugelio žmonių mitybai. Nedidelė kaina pradžiugins šeimininkę. Yra daugybė patiekalų, kuriuose naudojamas šis ingredientas: sriubos, salotos, troškiniai, taip pat kaip atskiras garnyras prie mėsos, žuvies ir daržovių. Avinžirnių, daržovių, sūrio ir avokado salotos maloniai nustebins lengvų užkandžių mėgėjus.
Žingsnis 1
Agurką supjaustykite pusžiedžiais. Ridikėlius supjaustykite žiedais. Avokadą supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais, Briuselio kopūstus - puselėmis.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą: sumaišykite aliejų, actą, pipirus ir druską. Sudėkite avinžirnius, ridikėlius ir agurkus į salotinę, viską sumaišykite, sudėkite fetos sūrį, avokadą, briuselinius kopūstus ir sėklas. Supilkite padažą ir gerai išmaišykite.
Kategorijos