Avižiniai blyneliai su kefyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Avižiniai blyneliai su kefyru

Blyneliai - tai nedidelio storio blyneliai, kepti augaliniame aliejuje. Pažymėtina, kad iki šiol nėra nė vieno klasikinio blynų recepto. Visais laikais, pradedant XVI a., šie plokštainiai buvo ruošiami iš įvairių ingredientų, ne mažiau įvairiais būdais. Jie buvo kepami iš įvairiausių bulvių, manų kruopų, avižinių dribsnių ar grikių masės. Todėl fritters yra formos, o ne turinio pavadinimas. Kadangi apkepai panašūs į bandeles, jie puikiai dera su uogiene, medumi ir grietine.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
312 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Avižiniai blyneliai su kefyru Žingsnis 1
Į dubenį supilkite kefyrą ir kiaušinį. Įpilkite šaukštą augalinio aliejaus ir avižinių dribsnių. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Avižiniai blyneliai su kefyru Žingsnis 2
Supilkite cukrų ir sodą. Tada suberkite persijotus miltus ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 3

Avižiniai blyneliai su kefyru Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir šaukštais pilkite paplotėlius. Kepkite, kol kiekviena pusė taps auksinė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos