Avižiniai dribsniai su grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Avižiniai dribsniai su grietinėle

Naudingi pusryčiai yra raktas į žvalumą ir gerą nuotaiką visą dieną. Būtent košė ryte suteikia organizmui energijos ir padeda be vargo sulaukti pietų. Viena iš populiariausių pusryčių kruopų yra avižinė košė. Tokią košę galima paruošti per porą minučių iš grūdų, tačiau naudingesnė bus kruopų košė, kuri nebuvo giliai apdorota. Avižiniuose dribsniuose gausu angliavandenių, skaidulų ir baltymų, kurie gerina žarnyno veiklą ir apskritai yra naudingi organizmui. Tokius pusryčius galite paruošti su grietinėle.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.23/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižiniai dribsniai su grietinėle Žingsnis 1
Supilkite pieną, vandenį ir grietinėlę į puodą. Išmaišykite ir kaitinkite ant kaitlentės.

Žingsnis 2

Avižiniai dribsniai su grietinėle Žingsnis 2
Supilkite avižas į puodą, suberkite cukrų ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Avižiniai dribsniai su grietinėle Žingsnis 3
Virkite košę ant silpnos ugnies 15 minučių retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 4

Avižiniai dribsniai su grietinėle Žingsnis 4
Išjunkite kaitlentę, uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite košę 10 minučių.

Žingsnis 5

Avižiniai dribsniai su grietinėle Žingsnis 5
Išvirtus avižinius dribsnius patiekite su gabalėliu sviesto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos