Publikavimo data: 2024-06-08
Avižiniai dribsniai su moliūgais daugiafunkcinėje keptuvėje
Avižinių dribsnių košė - tai patiekalas, suteikiantis erdvės kulinarinei vaizduotei. Kruopos verdamos su vandeniu, pienu arba grietinėle. Į sudėtį galima dėti vaisių, uogų, džiovintų vaisių. Ypač skani avižinių dribsnių košė daugiaryžyje su moliūgais. Geriau imti šviežią moliūgą, nes šaldytas produktas išskiria daugiau skysčio. Geras moliūgas turi tankią odelę, bet ne "medinę", o uodega tamsi ir sausa. Jei norite dietinio varianto, pieną atskieskite vandeniu.
Žingsnis 1
Paruoškite košės pagrindą. Supilkite avižinius dribsnius į multicookerį, suberkite cukrų, pieną, tarkuotą moliūgą, cinamoną ir sviestą. Švelniai sumaišykite ingredientus.
Žingsnis 2
Išvirkite košę. Uždarykite dangtį. Priklausomai nuo daugiafunkcinės viryklės modifikacijos, įjunkite "Virimo" arba "Košės" režimą, nustatykite laikmatį 20 minučių. Virkite, kol pasigirs garsinis signalas.
Kategorijos