Avižiniai dribsniai su moliūgais daugiafunkcinėje keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Avižiniai dribsniai su moliūgais daugiafunkcinėje keptuvėje

Avižinių dribsnių košė - tai patiekalas, suteikiantis erdvės kulinarinei vaizduotei. Kruopos verdamos su vandeniu, pienu arba grietinėle. Į sudėtį galima dėti vaisių, uogų, džiovintų vaisių. Ypač skani avižinių dribsnių košė daugiaryžyje su moliūgais. Geriau imti šviežią moliūgą, nes šaldytas produktas išskiria daugiau skysčio. Geras moliūgas turi tankią odelę, bet ne "medinę", o uodega tamsi ir sausa. Jei norite dietinio varianto, pieną atskieskite vandeniu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižiniai dribsniai su moliūgais daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite košės pagrindą. Supilkite avižinius dribsnius į multicookerį, suberkite cukrų, pieną, tarkuotą moliūgą, cinamoną ir sviestą. Švelniai sumaišykite ingredientus.

Žingsnis 2

Avižiniai dribsniai su moliūgais daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 2
Išvirkite košę. Uždarykite dangtį. Priklausomai nuo daugiafunkcinės viryklės modifikacijos, įjunkite "Virimo" arba "Košės" režimą, nustatykite laikmatį 20 minučių. Virkite, kol pasigirs garsinis signalas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos