Avižiniai dribsniai su varške ir džiovintais vaisiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Avižiniai dribsniai su varške ir džiovintais vaisiais

Avižiniai dribsniai pusryčiams - sveikas ir maistingas patiekalas visai šeimai. Jos naudingosios savybės neturi ribų. Joje gausu sudėtinių angliavandenių ir skaidulinių medžiagų. Ji skatina raumenų audinio ir kaulų vystymąsi. Į avižinę košę įmaišykite varškės ir mėgstamų džiovintų vaisių, ir ji taps dar sveikesnė ir skanesnė. Sudėkite ją sluoksniais ir ji taps nepakartojamu pusryčių patiekalu. Šis receptas yra puikus variantas pasirūpinti pusryčiais iš vakaro.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižiniai dribsniai su varške ir džiovintais vaisiais Žingsnis 1
Paruoškite mirkymo padažą. Į jogurtą suberkite cukrų ir gerai išmaišykite, jei norite, patiekalą galite paskaninti vaniliniu cukrumi arba kakava. Paimkite gilų dubenį. Bus gražu, jei indas bus permatomas. Ant dugno dėkite sluoksnį avižinių dribsnių. Ant viršaus užberkite džiovintų vaisių arba cukruotų vaisių.

Žingsnis 2

Avižiniai dribsniai su varške ir džiovintais vaisiais Žingsnis 2
Ant džiovintų vaisių dėkite varškės sluoksnį, jei norite, pabarstykite trupučiu cukraus. Toliau vėl dėkite avižinių dribsnių sluoksnį. Viską užpilkite jogurtu ir palikite pastovėti porą valandų, o geriau palikite per naktį šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos