Publikavimo data: 2024-06-16
Avižiniai pyragėliai
Labai skanūs kotletai, kuriuos lengva ir paprasta paruošti. Šis patiekalas gali paįvairinti įprastą valgiaraštį. Jis tinka vegetarams, tačiau jį turėtų išbandyti visi.
Žingsnis 1
Užpilkite stiklinę avižinių dribsnių verdančiu vandeniu taip, kad apsemtų viršutinį sluoksnį. Palikite 15 minučių.
Žingsnis 2
Česnaką susmulkinkite arba pertrinkite per presą.
Žingsnis 3
Sutarkuokite svogūnus, morkas ir bulves. Išspauskite sultis.
Žingsnis 4
Susmulkinkite žalumynus
Žingsnis 5
Sumaišykite visus ingredientus su avižiniais dribsniais,.
Žingsnis 6
Pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 7
Suformuotus kotletus dėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 8
Kepkite avižinius kotletus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol iškeps, maždaug 15 minučių.
Kategorijos