Publikavimo data: 2024-06-09
Avižinių dribsnių ir maltos mėsos blyneliai
Rytiniai pusryčiai turėtų pakelti nuotaiką, pamaitinti ir suteikti energijos visai dienai. Šiuo atveju puikiai tinka avižinių dribsnių košė, tačiau kartais įprastus pusryčius norisi šiek tiek pakeisti. Tam yra avižinių dribsnių ir maltos mėsos blynų receptas.
Žingsnis 1
Tada į avižinius dribsnius ir kefyrą pagal skonį įberkite prieskonių, česnako, sodos, muskato riešuto ir druskos. Įmuškite vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite. Tada sudėkite maltą mėsą, gerai išmaišykite ir palikite 20 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Šaukštu dėkite mišinį į įkaitintą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Kepkite iš vienos pusės, kol apskrus, tada apverskite ir kepkite iš kitos pusės. Dėkite bulvytes ant popierinio rankšluosčio.
Kategorijos