Publikavimo data: 2024-06-13
Avižinių dribsnių pjaustymas.
Avižinių dribsnių apkepas - puikus sprendimas kotletams kepti. Be dribsnių, vištienos filė taip pat reikėtų apvolioti miltuose ir kiaušinyje. Tokia duona neleis mėsai sugerti aliejaus, neišdžiovins kotletų ir neprilips prie keptuvės. Minkštus vištienos kotletus su traškia plutele patiekite su bet kokiu garnyru arba šviežiomis daržovėmis.
Žingsnis 1
Įdarykite vištienos filė. Vištienos gabalėlius pabarstykite druska ir pipirais. Kiekvieną gabalėlį iš abiejų pusių apvoliokite miltuose. Kiaušinius įmuškite į atskirą dubenį ir suplakite šakute. Panardinkite kotletus į kiaušinius, o tada apvoliokite avižų dribsniuose.
Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Ant kaitlentės pastatykite keptuvę, įkaitinkite ir supilkite aliejų. Sumažinkite kaitrą ir sudėkite paruoštus mėsos gabalėlius. Kepkite maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus.
Kategorijos