Avižinių dribsnių pjaustymas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Avižinių dribsnių pjaustymas.

Avižinių dribsnių apkepas - puikus sprendimas kotletams kepti. Be dribsnių, vištienos filė taip pat reikėtų apvolioti miltuose ir kiaušinyje. Tokia duona neleis mėsai sugerti aliejaus, neišdžiovins kotletų ir neprilips prie keptuvės. Minkštus vištienos kotletus su traškia plutele patiekite su bet kokiu garnyru arba šviežiomis daržovėmis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižinių dribsnių pjaustymas. Žingsnis 1
Įdarykite vištienos filė. Vištienos gabalėlius pabarstykite druska ir pipirais. Kiekvieną gabalėlį iš abiejų pusių apvoliokite miltuose. Kiaušinius įmuškite į atskirą dubenį ir suplakite šakute. Panardinkite kotletus į kiaušinius, o tada apvoliokite avižų dribsniuose.

Žingsnis 2

Avižinių dribsnių pjaustymas. Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Ant kaitlentės pastatykite keptuvę, įkaitinkite ir supilkite aliejų. Sumažinkite kaitrą ir sudėkite paruoštus mėsos gabalėlius. Kepkite maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos