Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų ir bryzų salotos
Salotos su avokadais ir brynza yra paprastos ir lengvai paruošiamos. Svarbiausia pasirinkti tinkamus produktus. Norėdami nusipirkti prinokusį avokadą, palieskite jį pirštų pagalvėlėmis. Vaisius turi būti minkštas ir lengvai pasiduoti spaudimui. Prinokęs avokadas po koteliu visada turi gelsvą arba šviesiai rudą spalvą. Geros kokybės bryndza yra švelnaus, sūrio kvapo; jei ji marinuota, turėtų būti aštraus skonio.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Susmulkinkite žaliąjį svogūną ir salotas. Supjaustykite pomidorą, sūrį ir avokadą kubeliais. Alyvuoges perpjaukite per pusę, jei reikia, išimkite sėklas. Visus ingredientus sumaišykite salotinėje.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite alyvuogių aliejų su laimo sultimis, druska, pipirais ir užpilkite ant salotų mišinio.
Kategorijos