Avokadų ir bryzų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokadų ir bryzų salotos

Salotos su avokadais ir brynza yra paprastos ir lengvai paruošiamos. Svarbiausia pasirinkti tinkamus produktus. Norėdami nusipirkti prinokusį avokadą, palieskite jį pirštų pagalvėlėmis. Vaisius turi būti minkštas ir lengvai pasiduoti spaudimui. Prinokęs avokadas po koteliu visada turi gelsvą arba šviesiai rudą spalvą. Geros kokybės bryndza yra švelnaus, sūrio kvapo; jei ji marinuota, turėtų būti aštraus skonio.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų ir bryzų salotos Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Susmulkinkite žaliąjį svogūną ir salotas. Supjaustykite pomidorą, sūrį ir avokadą kubeliais. Alyvuoges perpjaukite per pusę, jei reikia, išimkite sėklas. Visus ingredientus sumaišykite salotinėje.

Žingsnis 2

Avokadų ir bryzų salotos Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite alyvuogių aliejų su laimo sultimis, druska, pipirais ir užpilkite ant salotų mišinio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos