Avokadų ir marinuoto imbiero suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Avokadų ir marinuoto imbiero suktinukai

Tai vienas iš mano mėgstamiausių vyniotinio variantų. Juos lengva ir greita paruošti, o svarbiausia - sveika ir skanu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų ir marinuoto imbiero suktinukai Žingsnis 1
Ryžius išvirkite, prieš tai gerai nuplaukite ir virkite be druskos. Kai ryžiai šiek tiek atvės, užpilkite juos specialiu ryžių actu arba pasigaminkite padažą patys. Vandens ir ryžių santykis yra 1:1,5. Ryžius virkite iki virimo vidutinėje temperatūroje, o paskui - minimalioje temperatūroje. Dangtis turi būti uždarytas.

Žingsnis 2

Avokadų ir marinuoto imbiero suktinukai Žingsnis 2
Ryžių padažas: atskieskite obuolių sidro actą vandeniu santykiu 1:1, įberkite druskos ir cukraus. Šiek tiek pašildykite, kol druska ir cukrus ištirps.

Žingsnis 3

Avokadų ir marinuoto imbiero suktinukai Žingsnis 3
Suktinukams gaminti svarbu naudoti šiltus ryžius. Jei ryžiai bus per karšti, nori lakštas gali sugesti. Suktiniui sukti patartina naudoti specialų kilimėlį. Ryžius ant nori ritinio dėkite vidutiniu sluoksniu, ne per storu ir ne per plonu, palikite laisvus nori ritinio kraštus, maždaug 1,5 cm. Jų prireiks ritiniui suklijuoti. Dėkite įdarą: varškę ir avokadą, supjaustytus batonėliais. Susukite į ritinį, laisvus norio kraštus suvilgykite trupučiu vandens, kad būtų galima klijuoti.

Žingsnis 4

Avokadų ir marinuoto imbiero suktinukai Žingsnis 4
Gautus suktinukus atsargiai supjaustykite aštriu peiliu į 6 dalis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, egzotiški, paprasti, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, suktinukai, ryžių patiekalai, žalios žuvies užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, krabų lazdelės suktinukai, raudonos žuvies suktinukai, žuvies suktinukai, sūrio suktinukai

Kategorijos