Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų ir paprikų salotos
Salotos su avokadais ir paprikomis - puikus pasirinkimas mėgstantiems nesudėtingus, bet maistingus patiekalus. Sultingos daržovės puikiai dera su švelniais vaisiais, o alyvuogių aliejaus padažas padaro patiekalo skonį dar ryškesnį ir įdomesnį. Papuošimui naudojamos sezamo sėklos. Jei norisi, jas galima lengvai pakepinti keptuvėje, kad išgautų malonų skonį, arba pakeisti kitais ingredientais: saulėgrąžų sėklomis, migdolais ar kedro riešutais.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Nuluptą papriką supjaustykite mažais griežinėliais ir sudėkite į gilų dubenį. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, o svogūnus - plonais pusžiedžiais. Sudėkite šiuos ingredientus prie paprikų.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Avokado minkštimą supjaustykite maždaug 4-5 mm storio griežinėliais ir perkelkite juos į dubenį su daržovėmis. Gautą mišinį apšlakstykite citrinos sultimis, pagal skonį įpilkite alyvuogių aliejaus, įberkite druskos ir pipirų. Paruoštas salotas kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos