Avokadų ir raudonųjų svogūnų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokadų ir raudonųjų svogūnų salotos

Ryškios ir maistingos salotos su avokadais, raudonaisiais svogūnais ir saldžiaisiais vyšniniais pomidorais puikiai tinka prie garnyro, pavyzdžiui, bulvių. Tačiau ir kaip savarankiškas patiekalas šios salotos bus gana maistingos. Saldžiarūgštis granatų padažas atskleidžia avokadų ir salotų lapų skonį, o raudonasis svogūnas suteikia malonaus kartumo. Galite eksperimentuoti su ingredientais - pavyzdžiui, iš žalumynų pridėkite rukolos ir špinatų. Iš daržovių galite pridėti paprikų arba morkų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų ir raudonųjų svogūnų salotos Žingsnis 1
Apdorokite salotų ingredientus. Peiliu arba šaukštu nulupkite avokadą. Minkštimą supjaustykite pusapvaliais griežinėliais. Vyšninius pomidorus supjaustykite ketvirčiais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Salotas suplėšykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Avokadų ir raudonųjų svogūnų salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotų lapus sudėkite į salotinę. Ant viršaus sudėkite vyšninius pomidorus ir raudonąjį svogūną. Tada sudėkite avokadą, druską, pipirus, supilkite granatų padažą ir augalinį aliejų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos