Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų ir raudonųjų svogūnų salotos
Ryškios ir maistingos salotos su avokadais, raudonaisiais svogūnais ir saldžiaisiais vyšniniais pomidorais puikiai tinka prie garnyro, pavyzdžiui, bulvių. Tačiau ir kaip savarankiškas patiekalas šios salotos bus gana maistingos. Saldžiarūgštis granatų padažas atskleidžia avokadų ir salotų lapų skonį, o raudonasis svogūnas suteikia malonaus kartumo. Galite eksperimentuoti su ingredientais - pavyzdžiui, iš žalumynų pridėkite rukolos ir špinatų. Iš daržovių galite pridėti paprikų arba morkų.
Žingsnis 1
Apdorokite salotų ingredientus. Peiliu arba šaukštu nulupkite avokadą. Minkštimą supjaustykite pusapvaliais griežinėliais. Vyšninius pomidorus supjaustykite ketvirčiais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Salotas suplėšykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotų lapus sudėkite į salotinę. Ant viršaus sudėkite vyšninius pomidorus ir raudonąjį svogūną. Tada sudėkite avokadą, druską, pipirus, supilkite granatų padažą ir augalinį aliejų.
Kategorijos