Publikavimo data: 2024-09-17
Avokadų salotos su ant grotelių keptu Haloumi sūriu
Salotos su avokadu ir keptu haloumi sūriu susideda tik iš sveikų ingredientų, kuriuose gausu vitaminų ir mineralų. Avokadas turi būti prinokęs - toks vaisius turi tvirtą, bet elastingą minkštimą ir sausą tamsią uodegėlę, kurią galima lengvai atskirti. Haloumi yra sūrymas, gaminamas iš ožkų ir avių pieno mišinio. Jis yra šiek tiek sūraus skonio su aštriomis ir pikantiškomis natomis. Salotų mišinys atgaivins ingredientų skonio ansamblį. Jis patiekalui suteiks ne tik apetitą keliančio traškumo, bet ir naudos.
Žingsnis 1
Supjaustykite halloumi sūrį griežinėliais ir kepkite keptuvėje po kelias minutes iš abiejų pusių, kol taps traškus. Pomidorą supjaustykite dideliais griežinėliais. Nulupkite avokadą ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Žingsnis 2
Į lėkštę sudėkite salotų mišinio lapus, avokadą, sūrį, pomidorus, pagardinkite druska ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Kategorijos