Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų salotos su mocarela
Avokadų salotos su mocarela sužavės lengvu atlikimu ir sodriu skoniu. Pomidorai - įprasti arba vyšniniai - suteiks patiekalui ryškumo. Avokadai turėtų būti "Hass" veislės - jie laikomi skaniausiais. Aukštos kokybės mocarela yra beveik šviežia, nesūdyta, be rūgštaus kvapo, pieno baltumo spalvos, švelnios, šiek tiek pluoštinės struktūros. Galite eksperimentuoti su salotų padažu: įpilkite balzaminio acto, citrinos ar laimo sulčių, šviežių žolelių arba džiovintų Provanso žolelių.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Avokadą, mocarelą ir pomidorus supjaustykite maždaug vienodo dydžio kubeliais. Sudėkite supjaustytus ingredientus į salotinę.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas patiekti. Pabarstykite salotas džiovintais bazilikais, pagardinkite druska ir pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir atsargiai išmaišykite, stengdamiesi nepažeisti maisto tekstūros.
Kategorijos