Avokadų salotos su vyšniniais pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokadų salotos su vyšniniais pomidorais

Avokadų ir vyšninių pomidorų salotos gali būti patiekiamos bet kuriuo paros metu. Pusryčiams jos tinka su skrudinta skrebučiu, pietums - su virtais grūdais, o vakarienei - su žuvimi. Patiekalui reikia saldžių pomidorų, todėl naudojami vyšniniai pomidorai, tačiau galite rasti ir saldžių didelių veislių, pavyzdžiui, jaučio širdį. Nelaikykite pomidorų šaldytuve, nes ten jie praranda skonį ir aromatą, į šaldytuvą dėkite tik pernokusius vaisius. Prinokusius pomidorus geriau laikyti tamsioje vietoje, kambario temperatūroje.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų salotos su vyšniniais pomidorais Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Dubenyje avokadą sutrinkite šakute į nedidelius gabalėlius, bet nesusmulkinkite. Smulkiais kubeliais supjaustykite česnaką ir svogūną. Vyšnias supjaustykite griežinėliais. Kuo smulkiau supjaustykite prieskonines žoleles.

Žingsnis 2

Avokadų salotos su vyšniniais pomidorais Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Ant avokado griežinėlių išspauskite citrinos sulčių. Pagardinkite druska ir pipirais. Išdėliokite pomidorus, svogūnus ir česnakus. Pabarstykite žolelėmis, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos