Avokadų užkandis su aisbergo salotomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokadų užkandis su aisbergo salotomis

Šviežiose avokadų salotose pomidoras saldžiosioms aisbergo salotoms suteiks rūgštumo, o avokadas sugers daržovių sultis. Aisbergo salotose gausu vitaminų B9, C ir K, kurie svarbūs audinių elastingumui, kraujodarai ir kraujo krešėjimui. Rinkitės ne per kietas gūžes, kurios nebus karstelėjusios. Geros salotos neturi tamsių ar geltonų dėmių, jų lapai vienodai žali, be pažeidimų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų užkandis su aisbergo salotomis Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Rankomis supjaustykite aisbergo salotas mažais gabalėliais. Agurką ir pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais, o avokadą - mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Avokadų užkandis su aisbergo salotomis Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Dubenyje sumaišykite aisbergo salotas, pomidorą, agurką ir avokadą. Pagardinkite druska ir pipirais. Apšlakstykite aliejumi ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos