Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų užkandis su aisbergo salotomis
Šviežiose avokadų salotose pomidoras saldžiosioms aisbergo salotoms suteiks rūgštumo, o avokadas sugers daržovių sultis. Aisbergo salotose gausu vitaminų B9, C ir K, kurie svarbūs audinių elastingumui, kraujodarai ir kraujo krešėjimui. Rinkitės ne per kietas gūžes, kurios nebus karstelėjusios. Geros salotos neturi tamsių ar geltonų dėmių, jų lapai vienodai žali, be pažeidimų.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Rankomis supjaustykite aisbergo salotas mažais gabalėliais. Agurką ir pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais, o avokadą - mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Dubenyje sumaišykite aisbergo salotas, pomidorą, agurką ir avokadą. Pagardinkite druska ir pipirais. Apšlakstykite aliejumi ir išmaišykite.
Kategorijos