Publikavimo data: 2025-08-18
Azijietiška kalakutiena - žiemos versija
Pagal šį receptą mėsa būna saldi ir aštri.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, medų, česnaką, imbierą, citrinos sultis ir krakmolą.
Žingsnis 3
Gautame marinate mėsą marinuokite bent 20 minučių.
Žingsnis 4
Kol filė marinuojama, svogūnus supjaustykite plunksnelėmis, o morkas - plonais pailgais strypeliais.
Žingsnis 5
Sudėkite mėsą į įkaitintą keptuvę ir kepkite ant labai stiprios ugnies nuolat maišydami, žiūrėdami, kad mėsa nesudegtų (tai gali nutikti gana greitai, nes marinate yra medaus).
Žingsnis 6
Sudėkite svogūnus, maišydami pakepinkite.
Žingsnis 7
Sudėkite morkas, taip pat kepkite maišydami.
Žingsnis 8
Kepkite ant didelės ugnies apie 5-10 minučių, kol įgaus gražią spalvą.
Kategorijos