Publikavimo data: 2024-05-15
Azijietiškas kepsnys su terijakio padažu
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną gabaliukais, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pridėkite prie mėsos. Kiaulieną ir svogūnus užpilkite terijakio padažu ir įpilkite raudonojo vyno. Leiskite šiek tiek pastovėti.
Žingsnis 2
Kol mėsa verda, įkaitinkite keptuvę. Perkelkite kepsnius į keptuvę ir padėkite ant silpnos ugnies. Kepkite po uždengtu dangčiu 30-40 minučių, retkarčiais apversdami.
Žingsnis 3
Nuplautas ir nuvalytas šparagines pupeles sudėkite į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu. Pastatykite puodą ant silpnos ugnies 30 minučių ir virkite, kol pupelės taps al dente.
Kategorijos