Azijietiškas kepsnys su terijakio padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Azijietiškas kepsnys su terijakio padažu

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Azijietiškas kepsnys su terijakio padažu Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną gabaliukais, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pridėkite prie mėsos. Kiaulieną ir svogūnus užpilkite terijakio padažu ir įpilkite raudonojo vyno. Leiskite šiek tiek pastovėti.

Žingsnis 2

Azijietiškas kepsnys su terijakio padažu Žingsnis 2
Kol mėsa verda, įkaitinkite keptuvę. Perkelkite kepsnius į keptuvę ir padėkite ant silpnos ugnies. Kepkite po uždengtu dangčiu 30-40 minučių, retkarčiais apversdami.

Žingsnis 3

Azijietiškas kepsnys su terijakio padažu Žingsnis 3
Nuplautas ir nuvalytas šparagines pupeles sudėkite į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu. Pastatykite puodą ant silpnos ugnies 30 minučių ir virkite, kol pupelės taps al dente.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, kiaulienos patiekalai, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, kepsniai, kiaulienos kepsniai, Naujųjų metų išvakarių šventė, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos