Publikavimo data: 2025-08-20
Azijietiško stiliaus anakardžių soba.
Galite rinktis iš šimtų receptų. Grikių makaronai yra unikalus produktas dėl savo universalumo. Iš jų galima gaminti sriubą arba naudoti juos kaip pagrindinį patiekalo ingredientą, keičiant mėsos, paukštienos ar daržovių priedus. Azijietiško stiliaus makaronai puikiai tinka žiemos ar rudens pietums. Soba pasotina ir suteikia ryškių emocijų dėl skonių, aromatų, aštrumo ir aštrumo derinių.
Žingsnis 1
Riešutus susmulkinkite peiliu. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Česnaką supjaustykite plonais žiedais. Imbiero šaknį sutarkuokite stambia tarka. Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Augaliniame aliejuje pakepinkite grybus, svogūną, imbierą ir česnaką. Kepkite 4-5 minutes ant didelės ugnies, intensyviai maišydami.
Žingsnis 3
Į keptuvę suberkite soba, sojų padažą, laimo sultis, medų ir išmaišykite. Kepkite dar porą minučių.
Žingsnis 4
Sausoje karštoje keptuvėje 3-4 minutes nuolat maišydami pakepinkite smulkintus riešutus. Riešutai turėtų šiek tiek išdžiūti ir tapti traškūs. Atvėsinkite.
Žingsnis 5
Surinkite patiekalą. Į lėkštę sudėkite soba ir ant viršaus pabarstykite anakardžių riešutus. Patiekite lazdeles.
Kategorijos