Publikavimo data: 2025-08-18
Azijietiško stiliaus kalakutienos filė
Paukštienos patiekalai laikomi skaniu ir sveiku maistu. Kalakutiena yra švelni ir turi didelę maistinę vertę. Labai skanus, aromatingas azijietiško stiliaus kalakutienos filė patiekalas yra labai lengvai ir greitai paruošiamas. Jis dera su daržovėmis, žolelėmis ir grūdais.
Žingsnis 1
Sausoje keptuvėje retkarčiais pamaišydami porą minučių pakepinkite baltųjų sezamų sėklas, kol jos taps auksinės spalvos ir įgaus riešutų kvapą. Mėsą supjaustykite griežinėliais, sudėkite į dubenį, pasūdykite, užpilkite terijakio padažu, suberkite baltąsias ir juodąsias sezamo sėklas ir palikite marinuotis 15 minučių.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir kepkite kalakutienos gabalėlius iš visų pusių ant vidutinės ugnies 3-4 minutes, kol paruduos. Padėkite mėsą ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų aliejaus perteklius.
Kategorijos