Publikavimo data: 2024-06-15
Azu su grietine ir jautiena
Išsamus aprašymas Azu yra nacionalinis, kasdienis totorių virtuvės patiekalas. Šiek tiek aštri mėsa su daržovėmis puikiai tinka sočiai vakarienei, taip pat jį galima paruošti šventiniam stalui. Jūsų šeima prašys dar, o kadangi šį patiekalą galima greitai ir lengvai paruošti, jis gali tapti vienu mėgstamiausių jūsų patiekalų.
Žingsnis 1
Paimkite jautieną ir supjaustykite ją nedideliais griežinėliais, tada supjaustykite juos šiaudeliais. Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais. Įkaitintoje keptuvėje kepkite mėsą svieste apie 15-20 minučių, retkarčiais pamaišydami, kad mėsa nesudegtų. Tada į mėsą sudėkite pomidorus ir išmaišykite, troškinkite dar 5 minutes. Po to į keptuvę įpilkite lydyto sūrio, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Nuluptas bulves iš anksto supjaustykite nedideliais griežinėliais. Atskiroje nepridegančioje keptuvėje apkepkite bulves be aliejaus. Retkarčiais pamaišydami kepkite bulves, kol iškeps. Tai turėtų užtrukti apie 20 minučių. Bulves šiek tiek pasūdykite.
Kategorijos