Azu su grietinės padažu ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Azu su grietinės padažu ir marinuotais agurkais

Mėsos troškinys yra puikus garnyras prie troškintų daržovių ar košės. Šiame recepte troškinys patiekiamas su makaronais. Dėl jų patiekalas būna labai sotus ir sotus. Jis idealiai tinka šeimos vakarienei, o ingredientai yra patys universaliausi.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.52/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Azu su grietinės padažu ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite 3 minutes. Sudėkite maltą mėsą ir kepkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių.

Žingsnis 2

Azu su grietinės padažu ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite pomidorus ir išmaišykite. Troškinkite 3 minutes ant vidutinės ugnies. Sudėkite agurkus, išmaišykite ir palikite troškintis dar 3 minutes. Patiekite mėsos garnyrą su virtais makaronais ir grietinės garnyru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos