Publikavimo data: 2024-06-15
Azu su grietinės padažu ir marinuotais agurkais
Mėsos troškinys yra puikus garnyras prie troškintų daržovių ar košės. Šiame recepte troškinys patiekiamas su makaronais. Dėl jų patiekalas būna labai sotus ir sotus. Jis idealiai tinka šeimos vakarienei, o ingredientai yra patys universaliausi.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite 3 minutes. Sudėkite maltą mėsą ir kepkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite pomidorus ir išmaišykite. Troškinkite 3 minutes ant vidutinės ugnies. Sudėkite agurkus, išmaišykite ir palikite troškintis dar 3 minutes. Patiekite mėsos garnyrą su virtais makaronais ir grietinės garnyru.
Kategorijos