Azu su jautiena ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Azu su jautiena ir ryžiais

Azu su jautiena ir ryžiais yra tradicinis totorių virtuvės patiekalas, kurį mėgsta gaminti daugelis šeimininkių, nes jį greitai ir lengvai paruošti, o skonis nustebins kiekvieną. Šis patiekalas puikiai papuoš šventinį stalą ir patiks kiekvienam svečiui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Azu su jautiena ir ryžiais Žingsnis 1
Įmerkite jautienos batonėlius į dubenėlį su miltais. Tada supjaustykite svogūną pusžiedžiais, marinuotus agurkus supjaustykite batonėliais, o česnaką susmulkinkite taip, kaip jums patinka. Įkaitintoje keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite šiek tiek svogūno. Tada į svogūnus sudėkite jautienos batonėlius ir toliau kepkite apie 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Azu su jautiena ir ryžiais Žingsnis 2
Tada į mėsą ir svogūnus sudėkite smulkintą česnaką, marinuotus agurkus ir pomidorų pastą. Pasūdykite, supilkite vandenį ir troškinkite apie 20-30 minučių.

Žingsnis 3

Atskiroje keptuvėje aliejuje apkepkite likusią pusę česnako (paspauskite peiliu, kad šiek tiek pagardintumėte) ir rozmarino šakeles. Tada išimkite česnakus ir rozmarino šakeles ir supilkite likusį aliejų į išvirtus ryžius, kad ryžiai taptų aromatingi ir skanūs. Į ryžius dalimis sudėkite jautieną.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos