Azu su jautiena ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Azu su jautiena ir ryžiais

Azu su jautiena ir ryžiais yra tradicinis totorių virtuvės patiekalas, kurį mėgsta gaminti daugelis šeimininkių, nes jį greitai ir lengvai paruošti, o skonis nustebins kiekvieną. Šis patiekalas puikiai papuoš šventinį stalą ir patiks kiekvienam svečiui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Azu su jautiena ir ryžiais Žingsnis 1
Įmerkite jautienos batonėlius į dubenėlį su miltais. Tada supjaustykite svogūną pusžiedžiais, marinuotus agurkus supjaustykite batonėliais, o česnaką susmulkinkite taip, kaip jums patinka. Įkaitintoje keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite šiek tiek svogūno. Tada į svogūnus sudėkite jautienos batonėlius ir toliau kepkite apie 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Azu su jautiena ir ryžiais Žingsnis 2
Tada į mėsą ir svogūnus sudėkite smulkintą česnaką, marinuotus agurkus ir pomidorų pastą. Pasūdykite, supilkite vandenį ir troškinkite apie 20-30 minučių.

Žingsnis 3

Atskiroje keptuvėje aliejuje apkepkite likusią pusę česnako (paspauskite peiliu, kad šiek tiek pagardintumėte) ir rozmarino šakeles. Tada išimkite česnakus ir rozmarino šakeles ir supilkite likusį aliejų į išvirtus ryžius, kad ryžiai taptų aromatingi ir skanūs. Į ryžius dalimis sudėkite jautieną.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos