Publikavimo data: 2024-06-15
                Azu su jautiena ir ryžiais
                                
                    Azu su jautiena ir ryžiais yra tradicinis totorių virtuvės patiekalas, kurį mėgsta gaminti daugelis šeimininkių, nes jį greitai ir lengvai paruošti, o skonis nustebins kiekvieną. Šis patiekalas puikiai papuoš šventinį stalą ir patiks kiekvienam svečiui.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Įmerkite jautienos batonėlius į dubenėlį su miltais. Tada supjaustykite svogūną pusžiedžiais, marinuotus agurkus supjaustykite batonėliais, o česnaką susmulkinkite taip, kaip jums patinka. Įkaitintoje keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite šiek tiek svogūno. Tada į svogūnus sudėkite jautienos batonėlius ir toliau kepkite apie 5-7 minutes.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Tada į mėsą ir svogūnus sudėkite smulkintą česnaką, marinuotus agurkus ir pomidorų pastą. Pasūdykite, supilkite vandenį ir troškinkite apie 20-30 minučių.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                                                    
                        Atskiroje keptuvėje aliejuje apkepkite likusią pusę česnako (paspauskite peiliu, kad šiek tiek pagardintumėte) ir rozmarino šakeles. Tada išimkite česnakus ir rozmarino šakeles ir supilkite likusį aliejų į išvirtus ryžius, kad ryžiai taptų aromatingi ir skanūs. Į ryžius dalimis sudėkite jautieną.
                     
                                     
                                
                
                                    
                
                
                    
Kategorijos