Publikavimo data: 2024-06-15
Azu su jautiena ir ryžiais
Azu su jautiena ir ryžiais yra tradicinis totorių virtuvės patiekalas, kurį mėgsta gaminti daugelis šeimininkių, nes jį greitai ir lengvai paruošti, o skonis nustebins kiekvieną. Šis patiekalas puikiai papuoš šventinį stalą ir patiks kiekvienam svečiui.
Žingsnis 1
Įmerkite jautienos batonėlius į dubenėlį su miltais. Tada supjaustykite svogūną pusžiedžiais, marinuotus agurkus supjaustykite batonėliais, o česnaką susmulkinkite taip, kaip jums patinka. Įkaitintoje keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite šiek tiek svogūno. Tada į svogūnus sudėkite jautienos batonėlius ir toliau kepkite apie 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Tada į mėsą ir svogūnus sudėkite smulkintą česnaką, marinuotus agurkus ir pomidorų pastą. Pasūdykite, supilkite vandenį ir troškinkite apie 20-30 minučių.
Žingsnis 3
Atskiroje keptuvėje aliejuje apkepkite likusią pusę česnako (paspauskite peiliu, kad šiek tiek pagardintumėte) ir rozmarino šakeles. Tada išimkite česnakus ir rozmarino šakeles ir supilkite likusį aliejų į išvirtus ryžius, kad ryžiai taptų aromatingi ir skanūs. Į ryžius dalimis sudėkite jautieną.
Kategorijos