Azu su jautiena pomidorų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Azu su jautiena pomidorų padaže

Išsamus aprašymas Totorių virtuvė alsuoja šimtmečių senumo tradicijomis. Azu yra pagrindinis totorių virtuvės patiekalas, kurį sudaro griežinėliais pjaustyta mėsa ir bulvės. Ruošiant galima naudoti visiškai skirtingas mėsos rūšis, todėl kiekvienas receptas bus savaip unikalus.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Azu su jautiena pomidorų padaže Žingsnis 1
Į jautienos gabalėlius įpilkite vandens ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių. Sudėkite pakepintus svogūnus su pomidorų pasta, po 5 min. sudėkite pomidorus ir agurkus, troškinkite 10 min.

Žingsnis 2

Azu su jautiena pomidorų padaže Žingsnis 2
Sudėkite pomidorų padaže troškintas daržoves su mėsa, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir 60 minučių troškinkite ant silpnos ugnies. Jei norite, troškinkite daugiafunkcinėje keptuvėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos