Publikavimo data: 2024-06-15
Azu su jautiena pomidorų padaže
Išsamus aprašymas Totorių virtuvė alsuoja šimtmečių senumo tradicijomis. Azu yra pagrindinis totorių virtuvės patiekalas, kurį sudaro griežinėliais pjaustyta mėsa ir bulvės. Ruošiant galima naudoti visiškai skirtingas mėsos rūšis, todėl kiekvienas receptas bus savaip unikalus.
Žingsnis 1
Į jautienos gabalėlius įpilkite vandens ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių. Sudėkite pakepintus svogūnus su pomidorų pasta, po 5 min. sudėkite pomidorus ir agurkus, troškinkite 10 min.
Žingsnis 2
Sudėkite pomidorų padaže troškintas daržoves su mėsa, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir 60 minučių troškinkite ant silpnos ugnies. Jei norite, troškinkite daugiafunkcinėje keptuvėje.
Kategorijos