Publikavimo data: 2024-06-15
Azu su kiaulienos kepenėlėmis ir bulvėmis
Išsamus aprašymas Azu - tai patiekalas, kurį sudaro kepti mėsos gabaliukai su troškintais pomidorais, svogūnais, bulvėmis, užpilti aštriu padažu. Į azu taip pat dedama avienos, kuri troškinama su plonais griežinėliais supjaustytomis morkomis. Tai mėsingas ir sotus patiekalas, į kurį įeina įvairūs daržovių ingredientai, įskaitant bulves.
Žingsnis 1
Kiaulienos kepenėles, morkas ir svogūnus kepkite svieste, kol svogūnai taps auksiniai. Tada į kiaulienos kepenėles įberkite druskos ir pomidorų pastos. Viską užpilkite karštu vandeniu ir troškinkite ant silpnos ugnies 40 minučių.
Žingsnis 2
Atskirai svieste apkepkite bulves, kol jos išvirs iki pusės. Bulves kartu su agurkais, pipirais ir česnakais sudėkite į mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite ir palikite 15 minučių, kad pritrauktų. Pabaigoje įberkite šviežių žolelių.
Kategorijos