Azu su kiaulienos kepenėlėmis ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Azu su kiaulienos kepenėlėmis ir bulvėmis

Išsamus aprašymas Azu - tai patiekalas, kurį sudaro kepti mėsos gabaliukai su troškintais pomidorais, svogūnais, bulvėmis, užpilti aštriu padažu. Į azu taip pat dedama avienos, kuri troškinama su plonais griežinėliais supjaustytomis morkomis. Tai mėsingas ir sotus patiekalas, į kurį įeina įvairūs daržovių ingredientai, įskaitant bulves.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Azu su kiaulienos kepenėlėmis ir bulvėmis Žingsnis 1
Kiaulienos kepenėles, morkas ir svogūnus kepkite svieste, kol svogūnai taps auksiniai. Tada į kiaulienos kepenėles įberkite druskos ir pomidorų pastos. Viską užpilkite karštu vandeniu ir troškinkite ant silpnos ugnies 40 minučių.

Žingsnis 2

Azu su kiaulienos kepenėlėmis ir bulvėmis Žingsnis 2
Atskirai svieste apkepkite bulves, kol jos išvirs iki pusės. Bulves kartu su agurkais, pipirais ir česnakais sudėkite į mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite ir palikite 15 minučių, kad pritrauktų. Pabaigoje įberkite šviežių žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos