Publikavimo data: 2024-06-15
Azu su malta vištiena
Azu su malta vištiena - puikus pasirinkimas, ką gaminti vakarienei didelei šeimai. Paruoškite azu su malta vištiena kuo greičiau ir paprasčiau, o skonis nustebins visus. Garnyrą galima naudoti absoliučiai bet kokį, nes šis patiekalas yra universalus ir gali būti derinamas su daugeliu dalykų.
Žingsnis 1
Nuluptą svogūną smulkiai supjaustykite kepimui. Morkas stambiai sutarkuokite. Įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi kepkite svogūnus ir morkas, kol svogūnai taps auksinės spalvos. Tada sudėkite vištienos faršą, gerai išmaišykite ir 10 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Pomidorus ir marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite pomidorus į pakepintą faršą, išmaišykite ir troškinkite 3 minutes. Tada sudėkite kubeliais supjaustytus marinuotus agurkus, druską ir pipirus, išmaišykite ir troškinkite dar 3 minutes. Keptuvės turinį patiekite su makaronais.
Kategorijos