Azu su malta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Azu su malta vištiena

Azu su malta vištiena - puikus pasirinkimas, ką gaminti vakarienei didelei šeimai. Paruoškite azu su malta vištiena kuo greičiau ir paprasčiau, o skonis nustebins visus. Garnyrą galima naudoti absoliučiai bet kokį, nes šis patiekalas yra universalus ir gali būti derinamas su daugeliu dalykų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Azu su malta vištiena Žingsnis 1
Nuluptą svogūną smulkiai supjaustykite kepimui. Morkas stambiai sutarkuokite. Įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi kepkite svogūnus ir morkas, kol svogūnai taps auksinės spalvos. Tada sudėkite vištienos faršą, gerai išmaišykite ir 10 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Azu su malta vištiena Žingsnis 2
Pomidorus ir marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite pomidorus į pakepintą faršą, išmaišykite ir troškinkite 3 minutes. Tada sudėkite kubeliais supjaustytus marinuotus agurkus, druską ir pipirus, išmaišykite ir troškinkite dar 3 minutes. Keptuvės turinį patiekite su makaronais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos