Publikavimo data: 2024-06-15
Azu su šaldytomis bulvėmis
Azu su šaldytomis bulvėmis yra nacionalinis totorių virtuvės patiekalas, kurį pamėgo visas pasaulis. Puikus švelnių, aromatingų kiaulienos gabalėlių ir bulvių garnyro derinys patiks kiekvienam.
Žingsnis 1
Išvalytą kiaulieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Kiaulieną sudėkite į įkaitintą keptuvę. Švarų svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir siųskite į keptuvę su mėsa, viską gerai išmaišykite ir troškinkite 5-7 minutes. Tada smulkiai supjaustykite pomidorą ir marinuotus agurkus, suberkite juos į keptuvę kartu su mėsa, gerai išmaišykite ir troškinkite porą minučių.
Žingsnis 2
Į keptuvę prie mėsos ir daržovių sudėkite mėsos padažą, pomidorų pastą, druską ir prieskonius pagal skonį. Viską sumaišykite. Troškinkite 5 minutes. Po to į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytas šaldytas bulves ir troškinkite apie 15 min. Po to išjunkite dujas ir po uždaru dangčiu palikite pastovėti dar 10 minučių.
Kategorijos