Azu su šaldytomis bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Azu su šaldytomis bulvėmis

Azu su šaldytomis bulvėmis yra nacionalinis totorių virtuvės patiekalas, kurį pamėgo visas pasaulis. Puikus švelnių, aromatingų kiaulienos gabalėlių ir bulvių garnyro derinys patiks kiekvienam.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Azu su šaldytomis bulvėmis Žingsnis 1
Išvalytą kiaulieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Kiaulieną sudėkite į įkaitintą keptuvę. Švarų svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir siųskite į keptuvę su mėsa, viską gerai išmaišykite ir troškinkite 5-7 minutes. Tada smulkiai supjaustykite pomidorą ir marinuotus agurkus, suberkite juos į keptuvę kartu su mėsa, gerai išmaišykite ir troškinkite porą minučių.

Žingsnis 2

Azu su šaldytomis bulvėmis Žingsnis 2
Į keptuvę prie mėsos ir daržovių sudėkite mėsos padažą, pomidorų pastą, druską ir prieskonius pagal skonį. Viską sumaišykite. Troškinkite 5 minutes. Po to į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytas šaldytas bulves ir troškinkite apie 15 min. Po to išjunkite dujas ir po uždaru dangčiu palikite pastovėti dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos