Azu su vištienos šlaunelėmis, bulvėmis ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Azu su vištienos šlaunelėmis, bulvėmis ir marinuotais agurkais

Azu yra iš Tatarstano kilęs patiekalas. Jį sudaro troškintos daržovės su mėsa ir marinuotais agurkais. Dažniausiai azu ruošiama jautiena, tačiau galima naudoti ir kiaulieną bei vištieną. Šis patiekalas skaniausias bus ne keptuvėje ar puode, o ketaus katile.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Azu su vištienos šlaunelėmis, bulvėmis ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, morkas - mažais strypeliais, bulves - vidutinio dydžio griežinėliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 2

Azu su vištienos šlaunelėmis, bulvėmis ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Tada sudėkite vištieną, marinuotus agurkus, morkas ir troškinkite 25 minutes. Tada sudėkite bulves, smulkintą česnaką, druską, pipirus ir šiek tiek vandens. Troškinkite dar 20-25 minutes, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos