Azu su žaliaisiais svogūnais ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Azu su žaliaisiais svogūnais ir bulvėmis

Azu yra pagrindinis totorių virtuvės patiekalas. Klasikinį receptą sudaro aliejuje apkepti ir pomidorų padaže troškinti mėsos gabaliukai, į kuriuos dedama bulvių ir svogūnų. Kituose šio patiekalo gaminimo variantuose taip pat dedama morkų. Tradicinė patiekalo dalis yra aštrus padažas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Azu su žaliaisiais svogūnais ir bulvėmis Žingsnis 1
Į apkeptus mėsos gabalėlius supilkite atskiestą pomidorų pastą ir troškinkite 40 minučių, prireikus įpilkite vandens ir pamaišykite.

Žingsnis 2

Azu su žaliaisiais svogūnais ir bulvėmis Žingsnis 2
Sudėkite griežinėliais supjaustytus agurkus, svogūnus, bulves, morkas ir lauro lapą. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite. Palikite troškintis po dangčiu, kol daržovės bus paruoštos. Tada sudėkite smulkintus svogūnus ir troškinkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos