Azu su žuvies filė, pomidorais ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Azu su žuvies filė, pomidorais ir marinuotais agurkais

Azu yra įprastas totorių virtuvės patiekalas - daržovių troškinys su aviena, kiauliena arba jautiena. Privalomas tokio patiekalo ingredientas yra marinuoti agurkai. Azu gali būti ruošiamas ne tik su mėsa, bet ir su žuvimi. Tam tinka žuvis be kaulų arba žuvies filė.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
62 kcal.
Baltymai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Azu su žuvies filė, pomidorais ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Supjaustykite filė vidutinio dydžio gabalėliais. Bulves ir pomidorus supjaustykite mažais kubeliais, marinuotus agurkus ir svogūnus - mažais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Azu su žuvies filė, pomidorais ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, tada sudėkite bulves ir kepkite, kol paruduos. Į keptuvę sudėkite žuvį ir pomidorus ir dar 10 minučių kepkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Azu su žuvies filė, pomidorais ir marinuotais agurkais Žingsnis 3
Tada sudėkite smulkintus marinuotus agurkus, tarkuotas morkas ir supilkite žuvies sultinį. Troškinkite dar apie 5 minutes. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais, sudėkite smulkintą česnaką, prieskonius ir lauro lapą. Palikite po uždengtu dangčiu ant silpnos ugnies dar 3-5 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos