Publikavimo data: 2024-03-26
Bagetė su pomidorais, svogūnais ir saliamiu
Netikėtai pas jus užsuko draugai, o šaldytuve liko tik pora pomidorų ir dešra? Nenusiminkite! Mes žinome, kaip išgelbėti padėtį. Bagetė su pomidorais, svogūnais ir saliamiu - puikus užkandis draugiškam vakarėliui. Šis patiekalas taip pat tiktų užkandžiui ar sotiems pusryčiams. Būtinai išbandykite šį receptą!
Žingsnis 1
Nupjaukite bagetės viršų ir padalykite ją į dvi dalis. Kiekvienoje pusėje padarykite gilius pjūvius, bet neperpjaukite bagetės iki galo. Taip susidarys "kišenės" įdarui.
Žingsnis 2
Kišenėles patepkite sviestu. Supjaustykite dešrą ir pomidorus kaip nuotraukoje ir pripildykite jais "kišenes". Siųskite bagetes su įdaru į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 3
Kepkite bagetes, kol jos taps auksinės spalvos. Kol jie kepa orkaitėje, smulkiai supjaustykite svogūną. Išimkite bagetes ir patiekite papuoštas žolelėmis ir vyšninių pomidorų puselėmis.
Kategorijos