Publikavimo data: 2024-01-03
Sumuštiniai su šviežiais grybais receptas
Sumuštiniai su šviežiais grybais - tai lengvi, švelnūs pusryčiai ar užkandis. Švieži grybai sustiprins saldų sūrio ir vyšnių skonį.
Žingsnis 1
Nuplaukite grybus ir Pekino kopūstus ir nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu. Nuo grybų kepurėlių nuimkite viršutinį odos sluoksnį, pašalinkite patamsėjimus ir atnaujinkite grybų kotelio pjūvį.
Žingsnis 2
Pievagrybius, sūrį ir vyšninius pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite sausą keptuvę ir po 2 min. iš kiekvienos pusės apkepkite duoną.
Žingsnis 4
Aptepkite skrebučius majonezu. Ant skrebučio uždėkite salotų lapą. Ant viršaus išdėliokite sūrio ir grybų griežinėlius. Ant viršaus uždėkite vyšninių pomidorų. Sumuštiniai paruošti.
Žingsnis 5
Paruoštus sumuštinius papuoškite šviežiomis žolelėmis. Jei norite, sumuštinius pašildykite sumuštinių keptuvėje, orkaitėje arba ant grilio keptuvės be aliejaus.
Kategorijos