Sumuštiniai su šviežiais grybais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-03

Sumuštiniai su šviežiais grybais receptas

Sumuštiniai su šviežiais grybais - tai lengvi, švelnūs pusryčiai ar užkandis. Švieži grybai sustiprins saldų sūrio ir vyšnių skonį.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumuštiniai su šviežiais grybais receptas Žingsnis 1
Nuplaukite grybus ir Pekino kopūstus ir nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu. Nuo grybų kepurėlių nuimkite viršutinį odos sluoksnį, pašalinkite patamsėjimus ir atnaujinkite grybų kotelio pjūvį.

Žingsnis 2

Sumuštiniai su šviežiais grybais receptas Žingsnis 2
Pievagrybius, sūrį ir vyšninius pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Sumuštiniai su šviežiais grybais receptas Žingsnis 3
Įkaitinkite sausą keptuvę ir po 2 min. iš kiekvienos pusės apkepkite duoną.

Žingsnis 4

Sumuštiniai su šviežiais grybais receptas Žingsnis 4
Aptepkite skrebučius majonezu. Ant skrebučio uždėkite salotų lapą. Ant viršaus išdėliokite sūrio ir grybų griežinėlius. Ant viršaus uždėkite vyšninių pomidorų. Sumuštiniai paruošti.

Žingsnis 5

Sumuštiniai su šviežiais grybais receptas Žingsnis 5
Paruoštus sumuštinius papuoškite šviežiomis žolelėmis. Jei norite, sumuštinius pašildykite sumuštinių keptuvėje, orkaitėje arba ant grilio keptuvės be aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos