Publikavimo data: 2024-01-03
Keptas sumuštinis su grietinėlės sūriu ir braškėmis receptas
Keptas sumuštinis su grietinėlės sūriu ir braškėmis - skanus ir paprastas desertas. Sultingos, saldžios ir kvepiančios braškės švelniame, orui laidžiame grietinėlės sūryje su kondensuoto pieno saldumu paliks tik šviesius prisiminimus.
Žingsnis 1
Nuplaukite braškes ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nuo braškių pašalinkite lapus. Likus 30 min. iki gaminimo ištraukite grietinėlę su sūriu iš šaldytuvo. Išimkite duoną iš pakuotės.
Žingsnis 2
Iškepusią duoną padėkite ant pjaustymo lentos, nuimkite nuo jos plutelę.
Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite grietinėlės sūrį su kondensuotu pienu. Kremu aptepkite skrebučius.
Žingsnis 4
Supjaustykite braškes griežinėliais ir sudėkite ant grietinėlės ant skrebučio.
Žingsnis 5
Uždenkite skrebučius kitais skrebučiais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite skrebučius iš abiejų pusių 10 minučių.
Žingsnis 6
Paruoštus skrebučius pabarstykite cukraus pudra, papuoškite šviežiomis braškėmis ir mėtų lapeliais.
Kategorijos