Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su tunu ir naminiu majonezu
Iš bagetės galima pagaminti sotų ir sveiką patiekalą su konservuotu tunu, kiaušiniu ir naminiu majonezu. Padažas gaminamas labai paprastai iš turimų produktų. Tunas tinka savo sultyse arba aliejuje. Pirmasis mažiau kenkia figūrai, antrasis yra maistingesnis. Kad užkandį būtų patogu valgyti ir ruošti, paimkite po 100-150 g sveriančių mini bagučių.
Žingsnis 1
Pasigaminkite naminio majonezo. Sumaišykite garstyčias su tryniu, citrinos sultimis ir druska. Suplakite plaktuvu arba šakute. Supilkite aliejų.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Minkštai virtą kiaušinį 4 minutes virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje. Porą minučių palaikykite šaltame vandenyje, išimkite lukštą ir sutrinkite šakute. Žuvį sutrinkite šakute ir įmaišykite į kiaušinį. Įdėkite 1 valgomąjį šaukštą paruošto majonezo ir žaliųjų svogūnų. Išmaišykite. Pagardinkite pipirais.
Žingsnis 3
Paruoškite bagetes su tunu ir naminiu majonezu. Bagetes perpjaukite per pusę. Kiekvieną pusę patepkite likusiu majonezu, dėkite agurko juostelę, tuno įdarą, žoleles ir kiaušinį.
Kategorijos