Bagetė su tunu ir naminiu majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su tunu ir naminiu majonezu

Iš bagetės galima pagaminti sotų ir sveiką patiekalą su konservuotu tunu, kiaušiniu ir naminiu majonezu. Padažas gaminamas labai paprastai iš turimų produktų. Tunas tinka savo sultyse arba aliejuje. Pirmasis mažiau kenkia figūrai, antrasis yra maistingesnis. Kad užkandį būtų patogu valgyti ir ruošti, paimkite po 100-150 g sveriančių mini bagučių.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
300 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su tunu ir naminiu majonezu Žingsnis 1
Pasigaminkite naminio majonezo. Sumaišykite garstyčias su tryniu, citrinos sultimis ir druska. Suplakite plaktuvu arba šakute. Supilkite aliejų.

Žingsnis 2

Bagetė su tunu ir naminiu majonezu Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Minkštai virtą kiaušinį 4 minutes virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje. Porą minučių palaikykite šaltame vandenyje, išimkite lukštą ir sutrinkite šakute. Žuvį sutrinkite šakute ir įmaišykite į kiaušinį. Įdėkite 1 valgomąjį šaukštą paruošto majonezo ir žaliųjų svogūnų. Išmaišykite. Pagardinkite pipirais.

Žingsnis 3

Bagetė su tunu ir naminiu majonezu Žingsnis 3
Paruoškite bagetes su tunu ir naminiu majonezu. Bagetes perpjaukite per pusę. Kiekvieną pusę patepkite likusiu majonezu, dėkite agurko juostelę, tuno įdarą, žoleles ir kiaušinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
keptas maistas, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, sumuštiniai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, užkandis, žalumynų sezonas, pomidorų sezonas, sūrio užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos