Baklažanai, troškinti grietinėje su virta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Baklažanai, troškinti grietinėje su virta vištiena

Rudenį visada gaminu daug patiekalų su įvairiomis daržovėmis. Šį receptą sugalvojau pati. Tai vienas geriausių mano receptų, kurį labai lengva paruošti. Būtinai jį išbandykite!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
58 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Vištieną išvirkite ir, jei reikia, atskirkite nuo kaulų.

Žingsnis 2

Baklažanai, troškinti grietinėje su virta vištiena Žingsnis 2
Baklažaną, saldžiąją papriką, pomidorą ir cukiniją supjaustykite kubeliais. Virtą vištieną supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 3

Baklažanai, troškinti grietinėje su virta vištiena Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir kubeliais supjaustytas daržoves. Troškinkite 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 4

Baklažanai, troškinti grietinėje su virta vištiena Žingsnis 4
Į smulkintą mėsą kartu su grietine sudėkite tarkuotą česnaką.

Žingsnis 5

Baklažanai, troškinti grietinėje su virta vištiena Žingsnis 5
Į keptuvę su daržovėmis sudėkite mėsą su grietine ir česnaku, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Baklažanai, troškinti grietinėje su virta vištiena Žingsnis 6
Uždenkite dangčiu ir troškinkite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos