Publikavimo data: 2024-06-11
Baklažanai, troškinti grietinėje su virta vištiena
Rudenį visada gaminu daug patiekalų su įvairiomis daržovėmis. Šį receptą sugalvojau pati. Tai vienas geriausių mano receptų, kurį labai lengva paruošti. Būtinai jį išbandykite!
Žingsnis 1
Vištieną išvirkite ir, jei reikia, atskirkite nuo kaulų.
Žingsnis 2
Baklažaną, saldžiąją papriką, pomidorą ir cukiniją supjaustykite kubeliais. Virtą vištieną supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir kubeliais supjaustytas daržoves. Troškinkite 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 4
Į smulkintą mėsą kartu su grietine sudėkite tarkuotą česnaką.
Žingsnis 5
Į keptuvę su daržovėmis sudėkite mėsą su grietine ir česnaku, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Uždenkite dangčiu ir troškinkite dar 15 minučių.
Kategorijos