Baklažanų ikrai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Baklažanų ikrai

Skanus ir sveikas daržovių patiekalas, kuriame gausu vitaminų ir mikroelementų. Ikrai tikrai "užjūrio", nes į Rusiją jie atvežti iš Artimųjų Rytų. Jis paruošiamas gana greitai ir paprastai.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Baklažanų ikrai Žingsnis 1
Į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi sudėkite svogūną, minutę pakepinkite, tada maždaug po 1 minutę sudėkite likusias daržoves: morkas, paprikas, baklažanus. Viską kartu kepkite apie 10 minučių.

Žingsnis 2

Baklažanų ikrai Žingsnis 2
Kai daržovės suminkštės, sudėkite pomidorų pastą, česnaką, citrinos sultis, cukrų, druską ir pipirus pagal skonį.

Žingsnis 3

Baklažanų ikrai Žingsnis 3
Po 5 minučių kepimo įpilkite šiek tiek (200 ml) vandens ir viską kartu troškinkite, kol visiškai išvirs. Ikrai paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, daržovių pusgaminiai, konservavimas, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, baklažanų sezonas, baklažanų pusgaminiai, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga

Kategorijos