Publikavimo data: 2025-08-19
Baklažanų širdys
Tai labai skanus patiekalas, kurį galima patiekti kaip vieną patiekalą arba su garnyrais kaip padažą.
Žingsnis 1
Širdis nuplaukite, stambiai supjaustykite ir išvirkite. Užvirus nugriebkite putas, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite apie 25 minutes.
Žingsnis 2
Morkas nuplaukite, nulupkite ir stambiai sutarkuokite. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, lengvai pakepinkite svogūnus, sudėkite morkas, išmaišykite. Kai morkos lengvai apkeps, įpilkite vieną šlakelį sultinio, kuriame virė širdelės. Išmaišykite ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 4
Baklažaną supjaustykite dideliais kubeliais, sudėkite į keptuvę kartu su širdelėmis. Išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių.
Žingsnis 5
Supilkite grietinėlę, druską, pipirus, prieskonius ir išmaišykite. Užvirinkite. Išjunkite.
Kategorijos