Publikavimo data: 2024-03-23
Baklažanų suktinukas su pomidorais kiaušinio plakinyje
Baklažanų suktinukai - paprastas ir skanus užkandis, tinkantis bet kokiai progai. Šiandien siūlome paruošti baklažanų suktinukus iš baklažanų tešlos su pomidorų įdaru. Pagal šį receptą paruošti suktinukai išsiskiria ypač švelniu skoniu, traškia plutele ir įdaro sūrumu!
Žingsnis 1
Supjaustykite baklažanus plonais griežinėliais, pabarstykite druska iš abiejų pusių ir palikite 20-30 minučių, kad baklažanai prarastų kartumą. Po to nuplaukite druską po tekančiu vandeniu ir nusausinkite baklažanus popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Smulkiai sukapokite česnaką, petražoles ir graikinius riešutus. Pomidorą supjaustykite stambiais griežinėliais.
Žingsnis 3
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį ir suplakite jį šakute.
Žingsnis 4
Panardinkite baklažanus į kiaušinio skystį ir kepkite, kol taps auksiniai.
Žingsnis 5
Dubenyje sumaišykite įdarui skirtus ingredientus: česnaką, petražoles, graikinius riešutus ir majonezą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Sudėkite baklažanų griežinėlius ant pjaustymo lentos, aptepkite juos mišiniu, ant griežinėlio krašto uždėkite pomidoro griežinėlį ir atsargiai susukite baklažanus.
Kategorijos