Balta sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Balta sriuba

Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Balta sriuba Žingsnis 1
Užvirinkite vištienos sultinį. Į puodą įdėkite lauro lapą ir juoduosius pipirus. Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki silpnos.

Žingsnis 2

Balta sriuba Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus, supjaustykite bulves kubeliais ir sutarkuokite morkas. Svogūną susmulkinkite, kaip esate įpratę.

Žingsnis 3

Balta sriuba Žingsnis 3
Kai vištiena išvirs (reikia maždaug 30 minučių), išimkite ją iš sultinio ir sudėkite supjaustytus kopūstus bei bulves. Toliau virkite ant silpnos ugnies 15-20 minučių.

Žingsnis 4

Balta sriuba Žingsnis 4
Į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę sudėkite smulkintą svogūną ir tarkuotas morkas. Maišydami kepkite, kol svogūnai pasidarys auksinės spalvos (apie 3 min.).

Žingsnis 5

Balta sriuba Žingsnis 5
Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir sudėkite į puodą su kopūstais ir morkomis.

Žingsnis 6

Balta sriuba Žingsnis 6
Į sriubos puodą sudėkite troškintas daržoves (morkas ir svogūnus). Pasūdykite sultinį ir išmaišykite. Paragaukite, ar bulvės ir kopūstai išvirę.

Žingsnis 7

Balta sriuba Žingsnis 7
Supilkite sriubą į lėkštes, įdėkite šaukštą grietinės ir šiek tiek maltų juodųjų pipirų. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos